top of page
rode-sjohus-900.jpg

House of Blues

 
Vi kjører også i år i gang med House of Blues på de Røde Sjøhus. Her blir det nonstop livemusikk med 6 band på To Trapper Opp, lørdag 15. oktober.
 
Dørene åpner kl. 18.00 og musikken starter kl. 19.00.
 

Butch Brox Band

 

Blues-rock band som henter inspirasjon fra bluesrock legender som Rory Gallagher, Johnny Winter, ZZ Top, The Allman Brothers Band m.fl.
 

Royal Flush

 

Et at distriktets unge fremadstormende band, som leverer egne og andres blå toner med stor innlevelse og overbevisning.

Engens Gledeshus

 

Prosjektbandet til den eminente bassisten Gunnar Engen, som garantert leverer blues på høyt nivå med et knippe av distriktets beste musikere.

Armar og Bein

 

Halvskakk og hjertevarm musikk fra et av distriktets aller mest populære liveband. Bandet er kjent for å spille Tom Waits, Van Morrison og Bob Dylan på kav stavangersk.

"Øst"

 

Gararsjebandet ”Øst” startet opp som en trio i vinter, ble til kvartett i vår og er nå en kvintett. På lørdag debuterer bandet med favorittlåter fra 60-, 70- og 80- tallet.

Glenn Braadland Band

 

Glenn Braadland er en av distriktets "up and coming" artister, og har med sitt solide band levert en rekke glimrende opptredener de siste årene.

Billetter

Medlemmer av Stavanger BluesClub kr. 200,-

Ikke medlemmer kr. 250,-

Billetter selges på våre klubbkvelder på Dickens og i døra på konserten, men "To trapper opp" har begrenset med plasser så det svarer seg å bestille billetter på forhånd.

Stavanger BluesClub har nå inngått samarbeid med Mcash, og det vil dermed være mulig å kjøpe billetter direkte på mobilen.

bottom of page