top of page
Kommer

Vi starter opp igjen 16. februar!

 Dersom alt går bra....

Følg med på Facebook, der vil du finne de siste oppdateringene 

Bryggerigangen Bluesband

er forhåpentligvis først ut!

Sammen med en dedikert og entusiastisk gjeng på Påfyll, er vi stolte av å kunne forsyne Stavanger med varierte blueskonserter hver eneste tirsdag, uten unntak. Vi er en av distriktets mest stabile konsertarrangører, og med godt over 50 konserter i året er det derfor naturlig å berømme vårt trofaste publikum som sørger for at vi også i årene som kommer vil kunne tilby blues til folket.

Vi ønsker ellers alle som setter pris på god kvalitetsblues som nye medlemmer i klubben.

 

 

okt

Neste Bluesnews kommer 15. september

Musikkstuen Påfyll’s husregler

 

Vi er glade for at vi igjen kan åpne våre lokaler og live scene for vårt publikum. I forbindelse med gjenåpning av samfunnet etter koronakrisen er det imidlertid en del instruksjoner å forholde seg til. Fra 7. mai er det tillatt med arrangement for inntil 50 personer, og med utgangspunkt i den nasjonale covid-19-forskriften og Stavanger kommunes retningslinjer har vi laget følgende husregler.

 • Vær forberedt på kø ved inngang, og følg betjeningens instruksjoner for henvisning til bord.

 • Alle må sitte ved sine henviste bord, det er ikke lov å stå eller vandre rundt i lokalet.

 • All servering av mat og drikke skal foregå ved bordet. Baren er ikke vanlig betjent, vi kommer til deg for bestilling og betaling.

 • Det er maksimum tillatt med 5 personer på hvert bord.

 • Hver gjest skal ha 1 meters avstand ved bordet.

 • Antibac vil være tilgjengelig ved inngang og på toaletter.

 • Det vil være flere plakater i lokalet, disse er satt opp for å følges og respekteres.

 

Vi stoler på at våre gjester er ansvarlige oppegående mennesker, men tillater oss likevel med noen råd og vink som er deres ansvar.

 • Er du syk, holder du deg ganske enkelt hjemme.

 • God håndhygiene (vask med såpe) både før du kommer, mens du er her og når du drar.

 • Vær tålmodig med våre ansatte, dette er nytt og utfordrende for dem også.

 • Dette er en ny, spesiell og vanskelig situasjon for oss alle. Vi har null toleranse for de som velger å bryte reglene.

 

Da er det bare å ønske hjertelig velkommen. Sammen skal vi sørge for en hyggelig kveld i et trygt miljø.

Viktig melding

 

07.05.20

Endelig ser vi lyset i tunnelen etter en lang tørke uten påfyll av ekte og ærlig live musikk og sosialt fellesskap. Det meldes observasjoner av tildels ustabile sjeler som står og stanger på de merkeligste plasser.. spillekåte musikere og forsmådde publikummere skal en aldri kimse av.....Vi er derfor glade for at vi nå så smått kan åpne dørene igjen.... Dessverre ikke med full fyr og stinn brakke, men rolig og kontrollert i respekt for den situasjonen vi fortsatt befinner oss i.
Nyheten om at KÅKÅ kverulantkatedralen flytter inn hos oss, er vi svært glade for. Vi ser fram til mange interessante og spennende debatter og arrangement, samtidig som deres kompetanse på video og tv vil gi rom for mye ny energi og kreative konsepter.
Vi åpner nå opp med KÅKÅ og Politisk Bar allerede på mandag, og så vil nye arrangement bli lagt ut etterhvert som de blir klar.
Dette er en ny og ukjent situasjon for oss alle, og vi ber derfor om respekt og tålmodighet for at vi strengt må forholde oss til de retningslinjer som kreves.
Informasjon og "husregler" vil bli tilgjengelig her og via plakater i lokalet.
Vi er alle i samme båt, og er nå heldigvis på vei inn i smulere farvann. Fortsatt skjær i sjøen, men vi er uendelig glade for at vi nå kan åpne igjen for vårt fantastiske publikum..

 

 

 

 

okt

 

okt

 

okt

 

okt

22

apr

22

apr

22

apr

22

apr

bottom of page